Era portál a VITAKARTA ONLINE OZP propojují své služby

6. května 2014

Era portál a VITAKARTA ONLINE OZP propojují své služby

Klienti Oborové zdravotní pojišťovny zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (OZP), kteří využívají Era portál, se přes tento nástroj internetového bankovnictví mohou snadno dostat i ke službám portálu VITAKARTA ONLINE.

OZP a ČSOB totiž uzavřely smlouvu o spolupráci, díky níž si banka a zdravotní pojišťovna "uznávají" identifikaci svých klientů. Klientovi Era portálu tak stačí jen přihlášení do svého bankovnictví a v záložce Moje Era najde přístup do VITAKARTY.

Tam pak může nahlížet do svého účtu pojištěnce OZP, vyřídit běžné administrativní úkony nebo vybírat odměny z benefitního systému VITAKONTO.

"OZP a ČSOB tak svou spoluprací ukazují cestu k propojení online finančního a zdravotního světa," dodává generální ředitel OZP Ladislav Friedrich.

OZP je s více než 730 tisíci klienty třetí největší zaměstnaneckou pojišťovnou v České republice. Své pobočky má ve všech krajských městech a kromě nich jsou klientům k dispozici další klientská centra, Asistenční služba OZP a služby elektronické komunikace, zejména portál VITAKARTA ONLINE, který poskytuje služby první elektronické zdravotní pojišťovny v Česku.