OZP mění podobu

15. dubna 2014

OZP mění podobu

Oborová zdravotní pojišťovna sáhla ke změně korporátního designu. Od 15. dubna začíná užívat nové logo v nových barvách, postupně dochází ke změně webové prezentace a online aplikací v portálu VITAKARTA ONLINE.

V úterý 15. dubna také startuje reklamní kampaň OZP, která pod heslem "Pečujeme o Vás každou vteřinu" představuje nejen novou image pojišťovny, ale zdůrazňuje online koncept první české elektronické zdravotní pojišťovny a upozorňuje také na další nadstandardní služby, jako je třeba nonstop medicínská asistence.

Autorem grafických změn OZP je studio MIMATIK, grafiku webové prezentace navrhla společnost 4ELEMENTS GROUP a kreativní koncept kampaně pochází z dílny agentury MÉDEA, která také zajišťuje nákupní a produkční část kampaně.

OZP je s více než 730 tisíci klienty třetí největší zaměstnaneckou pojišťovnou v České republice. Své pobočky má ve všech krajských městech a kromě nich jsou klientům k dispozici další klientská centra, Asistenční služba OZP a služby elektronické komunikace, zejména portál VITAKARTA ONLINE, který poskytuje služby první elektronické zdravotní pojišťovny v Česku.